Pomoč na daljavo
Veliko težav je možno odpraviti tudi na daljavo. Za tako pomoč potrebujete le brezplačni program, ki se imenuje "TeamViewer" preko katerega lahko z vašim računalnikom vzpostavimo povezavo, vi pa med našim delom na vašem računalniku to tudi vidite. Za tako vrsto pomoči se je seveda potrebno predhodno naročiti oziroma dogovoriti.
Dovolj je, da stopite v stik z nami preko obrazca na strani "Kontakt" in v polje "Zadeva" vpišite: "Pomoč na daljavo". Potrudili se bomo, da pomoč na daljavo izvedemo v najkrajšem možnem času.


Prenesite si brezplačni program TeamViewer za računalniško pomoč na daljavo

računalniška-pomoč-na-daljavo

Windows 10
Microsoft je izdal novo različico operacijskega sistema Windows z imenom Windows 10. Računalniška pomoč Ambrožič vam lahko pomaga pri nadgradnji vaših računalnikov na najnovejši moderni operacijski sistem. Pred tem vam izdelamo varnostno kopijo starega operacijskega sisitema tako, da se lahko sitem hitro povrne v stanje pred posodobitvijo. Izvedli smo že kar vrsto posodobitev na Windows 10, tudi na manj zmogljivih računalnikih in tudi ti delujejo dobro. Če želite, lahko tudi za vas izvedemo to posodobitev. Dovolj je le, da stopite v stik z nami preko obrazca na strani "Kontakt"


Po potrebi vam nudimo tudi začetne inštrukcije pri spoznavanju z novim operacijskim sistemom Windows 10.

Računalniški virusi
Huda nadloga in tudi nevarnost za vaše podatke. Znamo jih ukrotiti, odstraniti in zaščititi vaš računalnik pred to nadlogo. Dovolite, da vam očistimo računalnik, vaše podatke pa zavarujemo tako, da vam po dogovoru izdelamo varnostno kopijo podatkov in/ali varnostno kopijo celotnega operacijskega sisitema. Tudi tu velja stara modrost: "Po toči zvoniti je prepozno"

namestimo-proti-virusno-zaščito

Strojna oprema
Dostikrat v samem računalniku pride do okvare delovanja posamezne komponente. Nudimo vam kvalitetno popravilo oz. zamenjavo, ko popravilo ni možno ali je cenovno neugodno. Popravljamo in/ali zamenjamo vam lahko:
matične plošče, grafične kartice, napajalnike, procesorje, ventilatorje, diske, in CD/DVD enote, ....
Včasih, je za končni uspeh, kot je razvidno s fotografije, potrebno združiti tudi več tehnologij.

popravilo strojne opreme


Namestitve, posodobitve...
PC Pomoč Ambrožič vam po želji/dogovoru namesti ali optimizira operacijski sistem, pomagamo in svetujemo vam pri izbiri programov za zaščito računalnika pred spletnimi nevarnostmi kot so virusi in druge neželjene spletne nevarnosti. Pomagamo vam in vam svetujemo ter po potrebi namestimo tudi ostale programe, ki jih potrebujete za vaše vsakdanje delo z računalnikom.


hdd, ssd disk, optimizacija

Gostovanje spletnih strani
Računalniška Pomoč - PC Help Ambrožič vam poleg popravil računalnikov in računalniške opreme nudi ugodno spletno gostovanje spletnih strani. Več o tem si boste kmalu lahko prebrali na:

Spletno gostovanje

Spletni strežnik, gostovanje spletnih strani

Stopite v stik z nami
Pišite nam če vas zanimajo naše storitve ali pa si oglejte naše delo.